Recent Images


Retete De Chec Cu Nuca Si Stafide

Oricum ai pregati checul pufos nu uita de cel mai important ingredient secretul bunicii. Se toarna in tavite compozitia de chec dar se mai pastreaza 3 linguri de compozitie pe care le amestecam cu lingura de cacao si cu aroma de romse pune in tavite in mod egal compozitia de cacao stafide rahatnuca.

retete de chec cu nuca si stafide informații importante sunt însoțite de fotografii și imagini HD provenite de pe toate site-urile web din lume. Pe această pagină avem și diverse imagini atractive în PNG, JPEG, JPG, BMP, GIF, WebP, TIFF, PSD, EPS, PCX, CDR, AI, logo, pictogramă, vector, alb-negru, transparent etc.

Vă mulțumim pentru vizită, nu uitați să marcați marcajele retete de chec cu nuca si stafide folosind Ctrl + D (PC) sau Comandă + D (macros). Dacă utilizați un telefon mobil, puteți utiliza și meniul paginii de salvare printr-un browser. Orice sistem de operare folosit fie Windows, Mac, iOS sau Android poate descărca imagini folosind butonul de descărcare.

Susu Chec Cu Nuci Rahat Si Stafide Susu Chec Cu Nuci Rahat Si Stafide

Toți cei care au încercat rețeta noastra de chec simplu rețeta aici sau checul cu unt și cacao rețeta aici ne au confirmat că nu vor mai face niciodata chec cu praf de coptîn acest chec pufos simplu și economic se pot pune stafide sau merișoare.

Retete de chec cu nuca si stafide. Acestea se vor imprastia bineinteles pana la fundul tavilor in timpul coacerii. Punem compozitia in tavile tapetate cu hartie de copt iar deasupra turnam compozitia cu nuca si stafide. Cu un cutit se amesteca de 3 ori cu miscari circulare incit toate componentele sa fie incluse in compozitia de chec.

Chec foarte pufos din albusuri cu nuca si fructe uscate o reteta buna de facut atunci cand ne raman albusuri de la maioneza cozonac ciorba de burtae un chec extrem de fin si moale. Reteta de chec cu nuca si cacao este preferata mea. Am introdus tavile in cuptor si am copt checurile 40 minute la 180 grade.

Cele din urmă sunt un pic acrișoare și dau o savoare aparte checului. Stafidele se hidrateaza in rom coniac si vanilie iar nuca se da putin la cuptor. Stafidele le am spalat si le am lasat putin in apa rece pana a le utiliza.

4 oua 180 gr faina 150 gr zahar 3 linguri apa minerala 1 pliculet praf de copt 2 linguri ulei 2 linguri cacao 2 pliculete zahar vanilat 100 gr nuca maruntita 1 praf de sare. Se poate face cu nuci alune migdale nuca de cocos stafide sau orice fel de alte fructe uscate. Punem zeama scursa de la stafide la galbenusuri le adaugam treptat la albusuri impreuna cu faina cernuta si amestecam usor de jos in sus.

Galbenusurile se presara cu putina sare si zahar vanilat se mixeaza treptat cu uleiul dupa care adaugam coaja de citrice. Punem o parte din aluat in tava tapetata dupa care asezam peste tot rahatul si nuca punem restul de aluat si deasupra cel cu cacao. Reteta de chec foarte sănătos din fructe uscate.

Poti sa pui in acest chec pufos nuci ciocolata stafide si alte fructe uscate poti sa il servesti pudrat cu zahar sau cu nuca de cocos. Turnam compozitia intr o tava de chec unsa cu ulei unt si tapetata cu faina dar pastram cateva ling de compozitie care le amestecam cu cacaua o punem pe deasupra aluatului din tava si o dam la cuptorul preincalzit pt 30 35 min. Dupa ce s a copt il lasam sa se raceasca si il pudram cu zahar.

Mod de preparare reteta chec pufos cu nuci stafide si rahat. Oprim 12 cana de aluat pe care il amestecam cu cacaoa cernuta.

Reteta Chec Cu Stafide Reteta Chec Cu Stafide

Chec Cu Stafide Si Rahat Retete Culinare Romanesti Si Din Chec Cu Stafide Si Rahat Retete Culinare Romanesti Si Din

Prajitura Cu Nuca Si Cacao Desert De Casa Maria Popa Prajitura Cu Nuca Si Cacao Desert De Casa Maria Popa

Chec Cu Nuci Rahat Si Stafide Galerie Foto 4 Chec Cu Nuci Rahat Si Stafide Galerie Foto 4

Prajitura Mozaic Cu Nuca Si Rahat Reteta Adygio Kitchen Prajitura Mozaic Cu Nuca Si Rahat Reteta Adygio Kitchen

Chec Cu Morcovi Nuci Si Stafide Retete Pentru O Viata Chec Cu Morcovi Nuci Si Stafide Retete Pentru O Viata

Chec De Post Cu Cacao Si Stafide Retetele Tale Chec De Post Cu Cacao Si Stafide Retetele Tale

Chec Cu Rahat Stafide Si Nuci Chec Cu Rahat Stafide Si Nuci

Banana Bread Chec Cu Banane Si Cacao Savori Urbane Banana Bread Chec Cu Banane Si Cacao Savori Urbane

Chec Pufos Cu Nuci Rețete Papa Bun Chec Pufos Cu Nuci Rețete Papa Bun

Cel Mai Pufos Chec Cu Nuci I Valerie S Food Youtube Cel Mai Pufos Chec Cu Nuci I Valerie S Food Youtube

Chec Cu Nucă Evelina S Food Chec Cu Nucă Evelina S Food

Prajitura Pufoasa Cu Branza Dulce Desert De Casa Ro Facebook Prajitura Pufoasa Cu Branza Dulce Desert De Casa Ro Facebook

Chec Pufos De Post Cu Mere Rase Si Stafide Chec Pufos De Post Cu Mere Rase Si Stafide

Reteta Chec Cu Nuca Si Stafide Reteta Chec Cu Nuca Si Stafide

Caiet Cu Retete Chec Cu Banane Nuci Ciocolata Si Stafide Caiet Cu Retete Chec Cu Banane Nuci Ciocolata Si Stafide

Chec Cu Dovleac Nuci Si Stafide Chec Cu Dovleac Nuci Si Stafide

Chec Cu Dovleac Nuci Si Stafide Divainbucatarie Ro Facebook Chec Cu Dovleac Nuci Si Stafide Divainbucatarie Ro Facebook

Chec Cu Cacao Nuci Si Fulgi De Migdale Retetele Tale Chec Cu Cacao Nuci Si Fulgi De Migdale Retetele Tale

Chec Din Albusuri Si Nuca Farfuria Vesela Youtube Chec Din Albusuri Si Nuca Farfuria Vesela Youtube

Chec Cu Nuca Si Stafide Rețetă Petitchef Chec Cu Nuca Si Stafide Rețetă Petitchef