Recent Images


Reteta De Gogonele Murate Cu Sare

In plus fata de acestea la reteta de gogonele murate pun si bucatele de radacina de telina taiate in bastonase precum si frunza de telina. Fierbeţi 3 litri de apă la care adăugaţi cele 4 linguri de sare.

reteta de gogonele murate cu sare informații importante sunt însoțite de fotografii și imagini HD provenite de pe toate site-urile web din lume. Pe această pagină avem și diverse imagini atractive în PNG, JPEG, JPG, BMP, GIF, WebP, TIFF, PSD, EPS, PCX, CDR, AI, logo, pictogramă, vector, alb-negru, transparent etc.

Vă mulțumim pentru vizită, nu uitați să marcați marcajele reteta de gogonele murate cu sare folosind Ctrl + D (PC) sau Comandă + D (macros). Dacă utilizați un telefon mobil, puteți utiliza și meniul paginii de salvare printr-un browser. Orice sistem de operare folosit fie Windows, Mac, iOS sau Android poate descărca imagini folosind butonul de descărcare.

22 Best Conserve Images Food Romanian Food Pickles 22 Best Conserve Images Food Romanian Food Pickles

Sarea se pune in functie de capacitatea borcanului.

Reteta de gogonele murate cu sare. Acum cand toamna si a intrat pe deplin in drepturi si recolta de rosii din gradina incepe sa se micsoreze rosiile verzi ne mai avand putere sa se coaca e timpul pentru a face din ele gogonele murate. Gogonelele se pun la murat la fel cum se pun si castravetii. Nu se foloseşte sarea iodată pentru că murăturile se vor terciui.

Apa cu sarea se pun la fiert. Gogonele murate pentru iarna video gogonelecateva tije de morcovicateva tije de hreanfoi de dafinboabe de pipersare neiodataboabe de mustarcativa catei de usturoizaharardei iutemarar uscat bunica mea facea gogonele murate pentru iarna in fiecare an. Gogonelele se inteapa cu furculita in mai multe locuri si se aseaza in borcan.

Pentru fiecare litru al vasului în care pui gogonele calculezi o lingură de sare. Luaţi apa de pe foc şi lăsaţi o deoparte. Ai nevoie de sare în funcţie de cantitatea de gogonele pe care vrei să le faci.

Daca borcanul este de 3 litri atunci puneti 3 linguri de sare mare neiodata. Saramura fiarta se prepara foarte usor din apa si sare speciala pentru muraturi. Aşezaţi pe fundul borcanului un strat de tulpini de mărar rupte frunze de ţelină.

Gogonele muraturi simple sau asortate. Se foloseşte sarea gemă brută cumpărată la vrac din comerţ. Acesta operatie se face pentru a putea patrunde gustul de usturoi in gogonele.

In felul acesta muraturile respira dar nu intra musculitele. Turnaţi boabele de muştar şi cele de piper printre gogonele. Imi aduc aminte in pe timpul iernii bunica scotea in fiecare zi castroane pline cu gogonele si cu alte muraturi atat la pranz cat si la cina.

Legati la gura cu un tifon umed. Gogonele murate in saramura pentru iarna. Aşezaţi gogonele intercalate cu flori de conopidă şi rondele de morcovi.

Dupa 3 4 zile daca este destul de cald afara muraturile sunt usor murate asprite cum se spune pe la noi numai bune de mancat cu o friptura. Merge bine cu gogonelele si va asigur ca si telina murata se va manca cu mare pofta.

Gogonele Murate Gogonele Murate

Gogonele Murate Bunătăți Din Bucătăria Gicuței Gogonele Murate Bunătăți Din Bucătăria Gicuței

Murături Wikipedia Murături Wikipedia

Cum Sa Pui Muraturi Ca Sa Nu Se Mai Inmoaie Niciodata Asa Faci Cum Sa Pui Muraturi Ca Sa Nu Se Mai Inmoaie Niciodata Asa Faci

Retete Culinare Pentru Voi Gogonele Murate Retete Culinare Pentru Voi Gogonele Murate

Retete Fara Sare Gogonele Murate Fara Sare Retete Fara Sare Gogonele Murate Fara Sare

Retete Culinare Pentru Voi Gogonele Murate Retete Culinare Pentru Voi Gogonele Murate

Bucataras Ro Gogonele Murate Reteta La Comentarii Facebook Bucataras Ro Gogonele Murate Reteta La Comentarii Facebook

Castraveti Murati In Saramura Pentru Iarna Recipe Pickles Castraveti Murati In Saramura Pentru Iarna Recipe Pickles

Gustossisanatos Hashtag On Twitter Gustossisanatos Hashtag On Twitter

Reteta De Acasa Gogonele Murate Cu Ceapa Reteta De Acasa Gogonele Murate Cu Ceapa

Bucataras Ro Gogonele Murate Reteta La Comentarii Facebook Bucataras Ro Gogonele Murate Reteta La Comentarii Facebook

Gogonele Murate Cea Mai Bună Reţetă De Murături Gogonele Murate Cea Mai Bună Reţetă De Murături

Gogonele Muraturi Simple Sau Asortate In Saramura La Borcan Gogonele Muraturi Simple Sau Asortate In Saramura La Borcan

Roșii Gogonele Murate Cu Verdeață Ardei și Usturoi Retete Usoare Roșii Gogonele Murate Cu Verdeață Ardei și Usturoi Retete Usoare

Gogonelele Fac Adevărate Minuni Vindecă Tulburările Digestive Si Gogonelele Fac Adevărate Minuni Vindecă Tulburările Digestive Si

Reteta Gogonele Murate Reteta Gogonele Murate

Gogonele Murate In Saramură Pentru Iarnă Rețeta Cu Care Nu Dai Gogonele Murate In Saramură Pentru Iarnă Rețeta Cu Care Nu Dai

Mancare De Gogonele Murate Mancare De Gogonele Murate

Gogonele Murate La Borcan Reteta Pas Cu Pas Savori Urbane Gogonele Murate La Borcan Reteta Pas Cu Pas Savori Urbane

Gogonele Murate și Marinate Pentru Iarnă 10 Rețete De Aur Gogonele Murate și Marinate Pentru Iarnă 10 Rețete De Aur