Recent Images


Reteta De Zacusca Cu Gogonele Verzi

Gogonelele se spala se taie capacelul se scobeste eu am folosit un cutitas special pentru legume cu varf ascuti si se cantaresc. 2 kg gogonele mai coapte nu foarte verzi.

reteta de zacusca cu gogonele verzi informații importante sunt însoțite de fotografii și imagini HD provenite de pe toate site-urile web din lume. Pe această pagină avem și diverse imagini atractive în PNG, JPEG, JPG, BMP, GIF, WebP, TIFF, PSD, EPS, PCX, CDR, AI, logo, pictogramă, vector, alb-negru, transparent etc.

Vă mulțumim pentru vizită, nu uitați să marcați marcajele reteta de zacusca cu gogonele verzi folosind Ctrl + D (PC) sau Comandă + D (macros). Dacă utilizați un telefon mobil, puteți utiliza și meniul paginii de salvare printr-un browser. Orice sistem de operare folosit fie Windows, Mac, iOS sau Android poate descărca imagini folosind butonul de descărcare.

O Mancare De Cu Gogonele Adi Hădean O Mancare De Cu Gogonele Adi Hădean

Mult mai buna decat zacusca de vinete cu gustul acela de afumat.

Reteta de zacusca cu gogonele verzi. Gogonelele se dau prin masina de tocat si se pun intr o sita cu gaurele foarte mici la scursse dau si ardeii copti prin masina si se pun separat intr un alt vas. Amestecam des in zacusca. Dupa 30 minute adaugam sucul de rosii.

Adaugam gogosarii iar dupa 10 minute punem si gogonele. Se folosesc cantitati egale de zahar si gogonele astfel pregatite. In plus reteta e mai dietetica.

Pentru zacusca de patlagele verzi se taie ceapa marunt si se fierbe intr un amestec facut din 250 ml de ulei si 250 ml de apa. Se pune într un ceaun uleiul la încins după care se adaugă ceapa şi morcovii daţi prin maşina de tocat. Zacusca de gogonele dulce acrisoara.

Dacă anul trecut am încercat pentru prima dată să fac o zacuscă cu pătlăgele verzi adică o zacuscă cu gogonele vezi aici rețeta și mi a ieșit chiar foarte bine adică foarte gustoasă anul acesta sunt la a doua încercarede data aceasta în altă combinație. Nefiind o zacusca grasa am descoperit ca nu e musai s o mancam cu paine. A doua zi le punem in camara la rece si pe timpul iernii desfacem un borcan cu zacusca de gogonele pe care il consumam cu.

Cum sa faci zacusca de gogonele. Te ar mai putea interesa. Dupa ce s a inmuiat bine se adauga patlagelele taiate in rondele groase si gogosarii taiati in felii mari apoi se adauga restul de ulei se sareaza se pipereaza dupa gust si se presara putin zahar.

Reteta culinara zacusca de gogonele din categoria mancaruri de post. Adaugam sare si piper dupa gust si lasam zacusca sa fiarba pana cand legumele sunt fierte iar uleiul se ridica la suprafata. Reteta culinara zacusca de gogonele din categoria conserve si muraturi.

Ne bucuram ca impartasesti cu noi pasiunea pentru gust si mancare buna. Eu am mai pus si 2 linguri cu varf pasta de tomate pentru ca sucul de rosii a fost cam subtire. Cele mai bune retete.

Zacuscă cu pătlăgele verzi și ciuperci. Cand este gata punem zacusca de gogonele asa fierbinte in bocanele sterilizate in prealabil si le punem in cuptorul incalzit la foc foarte mic pentru inca 30 de minute dupa care lasam tot in cuptor sa se raceasca lent. Eu am mancat o alaturi de orez fiert simplu si a mers de minune.

3 kg pătlăgele verzi 15 kg gogoşari roşii un kg ceapă două kg roşii un litru ulei 5 morcovi mari sare pătrunjel tocat mărunt mod de preparare. Dulceata din corcoduse salate pentru iarna cu gogonele gogosari si ceapa gogonele in saramura dulceata de fructe de soc dulceata de nuci verzi jamila cuisine dulceata caise dulceata usturoi dulceata de flori de soc dulceata de gutui cubulete dulceata de gutui. Zacusca de pătlăgele ingrediente.

Acum intr un nou format. Bun venit in lumea gustului. Dulceata de gogonele verzi cu nuca muraturi cum se face reteta de dulceata de gogonele verzi cu nuca muraturi.

Bine ai venit pe noul gustosro. 1 kg de ardei rosu gras sau capia.

Zacusca Cu Gogonele Verzi Culoare Si Arome Zacusca Cu Gogonele Verzi Culoare Si Arome

Reteta Zacusca De Patlagele Verzi Reteta Zacusca De Patlagele Verzi

Zacusca De Gogonele Zacusca De Gogonele

Raureni Cu Drag Din Natura Cămara De Toamnă De La Raureni Raureni Cu Drag Din Natura Cămara De Toamnă De La Raureni

Zacusca Noastră Cea De Toate Posturile Zacusca Noastră Cea De Toate Posturile

Reteta Zacusca De Vinete Bucataria Sorinei Reteta Zacusca De Vinete Bucataria Sorinei

What Is Romanian Food Like Quora What Is Romanian Food Like Quora

Pinterest Pinterest Pinterest Pinterest

Zacusca De Gogonele Si Gogosari Lecturi Si Arome Zacusca De Gogonele Si Gogosari Lecturi Si Arome

Retete Culinare Pentru Voi Gogonele Murate Retete Culinare Pentru Voi Gogonele Murate

Zacusca Cu Gogonele Verzi Culoare Si Arome Zacusca Cu Gogonele Verzi Culoare Si Arome

Salata De Rosii Verzi Retete Culinare Laura Adamache Salata De Rosii Verzi Retete Culinare Laura Adamache

Salată De Gogonele Cu Gogosari Reţetă Culinară Salată De Gogonele Cu Gogosari Reţetă Culinară

Gogonele Murate Reţetă Culinară Gogonele Murate Reţetă Culinară

Images Tagged With Gogosari On Instagram Images Tagged With Gogosari On Instagram

Zacusca De Gogonele Zacusca De Gogonele

Secretul Pentru Cea Mai Bună Zacuscă și Dulceață Gospodinele Din Secretul Pentru Cea Mai Bună Zacuscă și Dulceață Gospodinele Din

Zacusca De Gogonele Dulce Acrisoara Lutenitsa With Green Zacusca De Gogonele Dulce Acrisoara Lutenitsa With Green

Preparate Din Legume Pagina 9 Preparate Din Legume Pagina 9

Zacusca Cu Gogonele Verzi Culoare Si Arome Zacusca Cu Gogonele Verzi Culoare Si Arome

Reteta Dulceata De Gogonele Youtube Reteta Dulceata De Gogonele Youtube