Recent Images


Reteta De Cozonac Cu Faina Integrala

De fapt am incercat sa fac o paine cu indice glicemic mai scazut pentru tatal meu care este diabetic. Incerc mereu sa gasesc idei pentru deserturi sanatoase mai ales ca atat eu cat si sotul meu suntem amatori de dulciuri.

reteta de cozonac cu faina integrala informații importante sunt însoțite de fotografii și imagini HD provenite de pe toate site-urile web din lume. Pe această pagină avem și diverse imagini atractive în PNG, JPEG, JPG, BMP, GIF, WebP, TIFF, PSD, EPS, PCX, CDR, AI, logo, pictogramă, vector, alb-negru, transparent etc.

Vă mulțumim pentru vizită, nu uitați să marcați marcajele reteta de cozonac cu faina integrala folosind Ctrl + D (PC) sau Comandă + D (macros). Dacă utilizați un telefon mobil, puteți utiliza și meniul paginii de salvare printr-un browser. Orice sistem de operare folosit fie Windows, Mac, iOS sau Android poate descărca imagini folosind butonul de descărcare.

Cozonac Fara Zahar Dulciuri Din Faina Integrala Cozonac Fara Zahar Dulciuri Din Faina Integrala

Paine de casa moale cu coaja crocanta mai dietetica decat cea din faina alba.

Reteta de cozonac cu faina integrala. Deci jos aveti ingredientele pentru 2 paini medii de marimea tavii de cozonac. Paine cu faina integrala reteta video 700 ml apa calduta500 g faina integrala500 g faina alba20 g drojdie4 linguri ulei1 lingura rasa zahar1 lingura rasa sare reteta de paine cu faina integrala este cea mai iubita in familia mea. Făina albă a fost înlocuită parțial cu făină integrală iar zahărul cu un îndulcitor natural.

Am facut incercarea doar cu jumatate de cantitate pentru 1 cozonac cu gandul ca macar de nu iese nu stric prea multe. Eu prepar reteta de paine. Aceasta reteta de biscuiti este una dintre retetele noastre preferate.

Am pregatit aceasta paine cu faina integrala de pasti special pentru tata care este diabetic si a renuntat de ceva vreme la painea alba. Nu are nici multe grasimi si e ideala pentru micul dejun. Asa o painica buna si dietetica nu prea gasesti in comert asa ca va recomand cu incredere s o faceti acasa.

Singurul incovenient e ca are o culoare inchisa gen cacao cu lapte. Imi place reteta de briose cu faina integrala pentru ca e sanatoasa nu contine deloc zahar rafinat. Nici executia de altfel.

Pe de alta parte am vrut sa obtin si o paine gustoasa. Si ce painica sanatoasa si gustoasa facem noi. A iesit destul de pufos nu pot sa spun ca a iesit ca unul cu faina alba dar nici departe nu e.

Faina integrala are indice glicemic mult mai scazut decat cea alba. Biscuitii se pastreaza foarte bine raman pufosi dar cu o crusta usor crocanta faina integrala le da un gust cu totul aparte diferit de cel al altor biscuiti. A facut o mama pentru buburuza avand in vedere ca in parc printre varietatea de dulciuri a vazut.

Uite asa s a nascut aceasta reteta ca urmare a unui experiment. De la bun inceput ca reteta de cozonac fara zahar nu imi apartine. Sa nu va deruteze ca intr o poza vedeti 3 tavi cu paine am refacut reteta pt ca iese prea multa paine din reteta de baza.

Dacă căutați o versiune mai sănătoasă de cozonac fără zahăr atunci această rețetă este pentru voi. Paine de casa fara framantare din faina integrala este o reteta simpla care asa cum spune si titlul nu necesita framantarepur si simplu se pune totul in bol si se amesteca. Paine cu faina integrala.

O preparam la inceput pentru tatal meu care avea probleme de sanatate la vremea respectiva si i s a recomandat sa evite painea din comert. Am facut aceasta paine rustica cu faina integrala si seminte de sarbatori cand am avut un pic mai mult timp liber. Reteta de waffles am facut o si doar cu faina integrala si cu amestec de faina alba ecologica si integrala pornind de la reteta lui adi hadean.

Si fiind facuta din faina integrala cu multa tarate nu este o paine pufoasa dar ce gust senzational are.

Paine Din Făină Integrală Cu Lapte Bătut Sau Iaurt Paine Toast Paine Din Făină Integrală Cu Lapte Bătut Sau Iaurt Paine Toast

Reteta Paine Cu Faina Integrala Tarate Si Chimen Reteta Paine Cu Faina Integrala Tarate Si Chimen

Paine Din Făină Integrală Cu Lapte Bătut Sau Iaurt Paine Toast Paine Din Făină Integrală Cu Lapte Bătut Sau Iaurt Paine Toast

Cozonac Fara Zahar Dulciuri Din Faina Integrala Cozonac Fara Zahar Dulciuri Din Faina Integrala

Cozonac Cu Mac Din Faina Integrala Apetips Cozonac Cu Mac Din Faina Integrala Apetips

Reteta Cornulete Din Faina Integrala Reteta Cornulete Din Faina Integrala

Chifle Cu Faina Integrala De Grau Caietul Cu Retete Chifle Cu Faina Integrala De Grau Caietul Cu Retete

Cozonac Pufos Reteta Simpla Cu Rahat Si Nuca Cozonaci Cozonac Pufos Reteta Simpla Cu Rahat Si Nuca Cozonaci

Paine Rustica Cu Faina Integrala Si Seminte Coapta In Oala Paine Rustica Cu Faina Integrala Si Seminte Coapta In Oala

Paine Integrală De Casă Pan Integral Hecho En Casa Youtube Paine Integrală De Casă Pan Integral Hecho En Casa Youtube

Clatite Din Faina Integrala Cu Banane Natural Sins Clatite Din Faina Integrala Cu Banane Natural Sins

Masina De Paine Un Elefant Se Legana Masina De Paine Un Elefant Se Legana

Arome Si Culori Pandispan Din Faina Integrala Cu Visine Si Afine Arome Si Culori Pandispan Din Faina Integrala Cu Visine Si Afine

Pin On Food Pin On Food

13 Best Cozonac Cu Ciocolata Images Food Food Processor Recipes 13 Best Cozonac Cu Ciocolata Images Food Food Processor Recipes

Patiserie Cozonac De Post Cu Faina Integrala Patiserie Cozonac De Post Cu Faina Integrala

Reteta Mamei De Cozonac De Casa Sanatos Si Gustos Nutritionistul Meu Reteta Mamei De Cozonac De Casa Sanatos Si Gustos Nutritionistul Meu

Cozonac Cu Crema De Nuca Si Cacao Sultana Cozonac Cu Crema De Nuca Si Cacao Sultana

Cozonac Cu Făină Integrală Fără Zahăr Dulciurile Nu Ingrașă Cozonac Cu Făină Integrală Fără Zahăr Dulciurile Nu Ingrașă

Tdldaeq9p3vsmm Tdldaeq9p3vsmm

Dulciuri Din Faina Integrala Posts Facebook Dulciuri Din Faina Integrala Posts Facebook